Vælg en side

12V Lommelygte Sort

DKK 69,00

Lommelygten er en af de ting, der er gået hen og blevet umoderne, uden at vi har opdaget det. Ikke på den måde, at vi i disse digitale tider har mindre behov for at lyse på ting, men fordi det er blevet helt unødvendigt at slæbe rundt på en tung batterify … læs mere her

KØB HER

Varenummer: 1593 Kategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 12V Lommelygte Sort her:
12V Lommelygte Sort

Mange leder efter den billigste 12V Lommelygte Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 12V Lommelygte Sort her: billigste 12V Lommelygte Sort

Køb 12V Lommelygte Sort i dag for kun kr. 69.00 med 90 dages returret. Bestil inden kl. 15, så sendes den samme dag.

Alle elsker gadgets og alle elsker den perfekte gave. På denne side finder du begge dele, vi har samlet en bredt udvalg af gode idéer til dig selv, og til dem du vil forkæle med en gave. Og vi har ikke kun samlet alle de dyre varer, for der er gaver og gadgets til ethvert budget – så uanset om du kun har en hal’treller at bruge på en gadget eller flere tusinde kroner, så finder du hjælp her på siden.

12V Lommelygte Sort er billigt – kun kr. 69.00 – det kan sagtens være den næste gave, du tager med til fødselsdag eller anden begivenhed, hvor du lige skal bruge en gave.

Gadgets har i mange år stået øverst på mange top 10 julegave-lister. Og det er ikke uden grund – ofte skal man købe en gave, men har ikke fået en ønskeseddel og skal finde noget, der lige passer. Hvis man køber tøj, sko, parfume osv. kan det svært lige at ramme den helt rigtige gave, men med en gadget er der dømt smil og overraskelse hos modtageren. Husk på, at gadgets kan være alt fra den elektriske neglelak-tørrer til avancerede doner med indbygget videokamera. Med andre ord kan du finde gadgets til ethvert budget og enhver lejlighed. Find den perfekte gave her på siden – f.eks. 12V Lommelygte Sort, som du kigger på lige nu. Prisen er kun kr. 69.00 og du får hele 90 dages returret.

 

Fakta om produktet

  • Navn: 12V Lommelygte Sort
  • Pris: kr. 69.00
  • Produktnummer: 1593
  • Direkte link: 12V Lommelygte Sort

Fakta om webshoppen

  • 90 dages returret
  • Hurtig levering – bestil inden kl. 15 og varen sendes samme dag
  • 2 års garanti på alle varer