Vælg en side

20er Kostume Large

DKK 329,00

I dette kostume ligner du en, der netop har fået en festinvitation til Den Store Gatsby! Bliv en rigtig 20er-darling i denne flapperkjole og dans Charleston ved den næste udklædningsfest!Fakta om 20er Kostume Flot og festligt kostume – flapperkjole, som … læs mere her

KØB HER

Varenummer: 10049 Kategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 20er Kostume Large her:
20er Kostume Large

Mange leder efter den billigste 20er Kostume Large på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 20er Kostume Large her: billigste 20er Kostume Large

Køb 20er Kostume Large i dag for kun kr. 329.00 med 90 dages returret. Bestil inden kl. 15, så sendes den samme dag.

Alle elsker gadgets og alle elsker den perfekte gave. På denne side finder du begge dele, vi har samlet en bredt udvalg af gode idéer til dig selv, og til dem du vil forkæle med en gave. Og vi har ikke kun samlet alle de dyre varer, for der er gaver og gadgets til ethvert budget – så uanset om du kun har en hal’treller at bruge på en gadget eller flere tusinde kroner, så finder du hjælp her på siden.

20er Kostume Large er billigt – kun kr. 329.00 – det kan sagtens være den næste gave, du tager med til fødselsdag eller anden begivenhed, hvor du lige skal bruge en gave.

Gadgets har i mange år stået øverst på mange top 10 julegave-lister. Og det er ikke uden grund – ofte skal man købe en gave, men har ikke fået en ønskeseddel og skal finde noget, der lige passer. Hvis man køber tøj, sko, parfume osv. kan det svært lige at ramme den helt rigtige gave, men med en gadget er der dømt smil og overraskelse hos modtageren. Husk på, at gadgets kan være alt fra den elektriske neglelak-tørrer til avancerede doner med indbygget videokamera. Med andre ord kan du finde gadgets til ethvert budget og enhver lejlighed. Find den perfekte gave her på siden – f.eks. 20er Kostume Large, som du kigger på lige nu. Prisen er kun kr. 329.00 og du får hele 90 dages returret.

 

Fakta om produktet

  • Navn: 20er Kostume Large
  • Pris: kr. 329.00
  • Produktnummer: 10049
  • Direkte link: 20er Kostume Large

Fakta om webshoppen

  • 90 dages returret
  • Hurtig levering – bestil inden kl. 15 og varen sendes samme dag
  • 2 års garanti på alle varer