7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne
Vælg en side

Vi elsker vores kæledyr

Hunde, katte, hamstere …. Listen over elskværdige kæledyr er lang, og mange danskere har et. Vi elsker vores kæledyr, og de skal forkæles så meget som muligt. Tøj, foder, legetøj, halsbånd og så videre. Der er ingen grænser for hvad vi køber til vores små kræ, og det kan godt nogle gange løbe op i et stort beløb, når man falder i fælden i diverse dyrebutikker. For skal hunden ikke have et gnaveben? Kattebakken er gået tør for kattegrus og hamstret mangler en saltsten …

Alt til kæledyrene – bare billigere

Det kan være svært at beherske sig, fordi man gerne vil forkæle dem så meget som muligt, og derfor er det en fantastisk løsning, at der findes sider på internettet, hvor man kan købe alt til de elskede kæledyr til lidt billigere priser end i butikkerne på strøget. 

Det hele samlet ét sted

På den her side er det de samme mærker og varer, som du ser i de forskellige butikker rundt omkring i landet, så selvom prisen er lavere, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Udvalget på siden kan man næsten vove at påstå er større end i butikkerne, da det er svært at have SÅ mange varer i én butik, og at have de samme ting i alle butikkerne. Så i stedet for at tage chancen og køre ud i en fysisk butik for at håbe på de har lige det gnaver-bur, du står og mangler, kan du bestille det direkte på hjemmesiden og være sikker på at det bliver leveret uden problemer.