7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne
Vælg en side

Ingen fisketur uden det nødvendige udstyr

Skal du på fisketur med familien, og håber I på at fange nogle store fisk, som i evt. kan få med hjem til frokosten? Så kræver det først og fremmest held, men dette kan du hurtigt hjælpe lidt på vej. For held kan godt skabes, hvis man ved, hvordan det skal gøres ordentligt.

Hav dit fiskegrej i orden

Der er intet vigtigere end at have ens fiskegrej i orden. At fange fisk og fiske generelt, er utrolig hyggeligt, men det er altid sjovere, hvis man ydermere også fanger nogle fisk. Men det kræver meget mere end bare en fiskestang, hvis man vil fange fisk, og særligt de helt store. Først og fremmest skal man have den rette påklædning på, hvis man fisker fra en båd. Dette indebærer waders, ordentlige sko og nogle tykke trøjer og jakker, således at man kan modstå vandet og kulden, og samtidig har noget tøj på, som kan tåle lugten af fisk, evt. blod fra fisk samt maddingen.

Dernæst skal man netop have noget madding til ens fiskestang, hvis man vil være sikker på, at fiskene bider på krogen. Det er ikke altid en garanti, men det fremmer i hvert fald chancen for at fange noget. Maddingen skal også monteres på en blink, som dernæst fæstnes på fiskesnoren.

At fiske er at leve

De personer som elsker at fiske vil helt sikkert være enige i, at det at fiske er at leve 100 %. Det kræver en vis tålmodighed, men samtidig er det utrolig afslappende, uanset om man fiske ved en sø, på en mole eller en havn, eller om man er i båd og fiske. Det er en sand oplevelse.